29-06-2012

Fieldlab Aangepast Sporten

Op Hallo040 mijn derde artikel gepubliceerd. Hallo040 is een webmagazine met artikelen over Eindhoven in de breedste zin van het woord. Het is de bedoeling dat ik maandelijks, afwisselend voor de rubrieken 'Sport' en 'Lifestyle', een artikel schrijf.

Het artikel gaat over het Fieldlab Aangepast Sporten dat deel uitmaakt van Revalidatiecentrum Blixembosch. Het Fieldlab is een sportlaboratorium dat volledig gericht is op begeleiding en onderzoek op gebied van bewegen en sport voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke beperking, van beginner tot Paralympische topsporter.
Ed Albers, manager van het Fieldlab en beleidsmedewerker van het kenniscentrum van de Libra Zorggroep, waar Revalidatiecentrum Blixembosch deel van uitmaakt, geeft in een twee en een half uur durend interview, enthousiast en uitgebreid uitleg.
Een boeiende ontmoeting waarbij het niet meeviel om uit alle nuttige informatie een schifting te maken. Gelukkig kreeg ik daarbij ondersteuning van hoofdredactrice Hanneke van den Nieuwenhof.

Het artikel is hier te lezen.

Mien Fieldlab