13-12-2010

Weeka Opulaire Oorden

Vandaag is de uitslag van het Weeka van Meest Opulaire Oorden. Ben zeer benieuwd welke oorden in het nijdperk van Iekielieks winnen. De meest maffe oorden zijn dit jaar genomineerd in de categorie oetbal. Balansbandje en schandaaltreffer scoren erg hoog. Vreemd want Jesper droeg bij ooreelt nooit een bandje om zijn olsen. Hij trof wel schandaal bij Ajax met Zweeds oetbal.

Oordenboekenleverancier An Dale maakt vandaag bekend welke van de tien genomineerde opulaire oorden gewonnen heeft. Olitiek maakt rote kans met oorden uit de vorming van het abinet Utte. Wat te denken van een gedoogregering die knetterrechts is? Mochten deze twee oorden uit de boot vallen dan kan er altijd nog een dreigtweet gestuurd worden naar An Dale. Die krijgt dan mogelijk last van acute bestuursobesitas.

In de keuken hebben we dit jaar erg veel last van de knoflookcrisis. Een vette oliewolk dwaalt dwars door een stinkende keuken. Daar worden Mie Oliver en Pardon Mie Ramsey bepaald niet vrolijk van. Bijna half Nederland wordt dat wel van talententelevisie en andere bagger. Iek hij is de chef, Oer zoekt rouw, Hersenszijnlos, Olland got talent, the Oice of Olland en O you hink you can dance? zijn bij iedereen favoriet.

Okertje en Terretje zijn natuurlijk de allergrootste super toppers bij Hersenszijnlos. Laat ze daar maar lekker daggeren, toch? Vraag me nu alleen af waarom de droogneukdans als opulair oord niet zelf genomineerd is. Lallemaal kijken dus vandaag. Alles is live te volgen op Nternet. Maar wat is nu eigenlijk jouw avoriete oord? IJken dus @ vandale.nl. Lik hier.

Ien van Daal