10-02-2016

Leeswijzer voor multifunctionele mandjes

Mandje. Mandje van riet. Mandje van riet om eieren in op te bergen. Mandje van riet om chocolade eieren en geverfde eieren in op te bergen. Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen zijn in op te bergen. Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen en gevonden zijn in op te bergen en naar binnen te brengen. Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen en gevonden zijn in op te bergen en naar binnen te brengen, om later onderling te verdelen. Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen en gevonden zijn in op te bergen en naar binnen te brengen, om later onderling te verdelen en op te eten, om vervolgens buikpijn te krijgen.

Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen en gevonden zijn in op te bergen en naar binnen te brengen, om later onderling te verdelen en op te eten, om vervolgens na het verkrijgen van buikpijn hetzelfde mandje te bekleden met plastic. Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen en gevonden zijn in op te bergen en naar binnen te brengen, om later onderling te verdelen en op te eten, om vervolgens na het verkrijgen van buikpijn hetzelfde mandje te bekleden met plastic, zodat het dienst kan doen om na het spuwen het braaksel op te vangen. Mandje van riet om chocolade en geverfde eieren die in de tuin verborgen en gevonden zijn in op te bergen en naar binnen te brengen, om later onderling te verdelen en op te eten, om vervolgens na het krijgen van buikpijn hetzelfde mandje te bekleden met plastic, zodat het dienst kan doen om na het spuwen het braaksel op te vangen en uit te storten in het toilet.

Toelichting:
Geschreven n.a.v. 14e schrijfopdracht op ColumnX (februari 2016), van professioneel schrijfcoach Hella Kuipers (http://heldenreis.nl):
-Schrijf een compacte gebruiksaanwijzing van een voorwerp
-Het hoofddoel is duidelijkheid. Begrijpt de lezer hoe het werkt?
-Waarheid of fictie
-Schrijf de opdracht in plusminus 300 woorden (275-325)